» Новини » Український інститут майбутнього досліджуватиме охорону здоров’я, аграрну політику та оборону

Український інститут майбутнього досліджуватиме охорону здоров’я, аграрну політику та оборону

Незалежний аналітичний центр Український інститут майбутнього відкриває три нові напрями роботи: Оборона, Аграрна політика та Охорона здоров’я.

Про це завив виконавчий директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів.

“У відповідь на запити, які ми отримуємо від українського суспільства – ми відкриваємо додаткові програми і вакансії. Зараз ми шукаємо експертів з таких важливих питань як аграрна поліитка, охорона здоров’я та оборона. Сподіваюсь, що вже незабаром ми зможемо презентувати системний аналітичний погляд і в цих сферах”, – прокоментував Андрусів.

Для роботи над новими напрямами запрошуються нові експерти. Конкурс на відбір кандидатів розпочнеться на початку квітня.

Читайте також Український інститут майбутнього відкриває вакансію експерта з оборони

Читайте також Український інститут майбутнього відкриває вакансію експерта з охорони здоров’я

Читайте також Український інститут майбутнього відкриває вакансію експерта з аграрної політики

Український інститут майбутнього – це незалежний аналітичний центр, що прогнозує зміни і моделює можливі сценарії розвитку подій в Україні; надає компетентну оцінку українським подіям, формулює конкретні рекомендації до дій; пропонує ефективні рішення; пропонує майданчик для дискусій на актуальні теми.

Місія “Українського інституту майбутнього” – проектування успішного майбутнього України, через експертні дослідження і дискусії, що стимулюватимуть ухвалення якісних політичних рішень як в українській, так і в міжнародній політиці.

Являє собою спільний проект представників українського бізнесу, політики і громадського сектора. Заснований у 2016 році.

Станом на березень 2018 рік Український інститут майбутнього працює за такими напрямами: міжнародна та внутрішня політика, національна безпека та оборона, економіка, інфраструктура, енергетика, правоохоронна та судова система, освіта.

Детальніше про вимоги до нових кандидатів читайте на сайті uifuture.org у розділі “Новини”. 

Подати резюме можна на електронну пошту [email protected] із вказанням бажаної посади (Експерт з Оборони/Експерт з Аграрної політики/ Експерт з Охорони здоров’я) у темі листа.