» Новини » “Це надихає”: Прогноз на 2018 рік приніс UIF популярність і винагороду

“Це надихає”: Прогноз на 2018 рік приніс UIF популярність і винагороду

Аналітичний прогноз “2018: виклики і можливості” більше не доступний у друкованій версії через нечувану популярність видання серед читачів.

350 примірників аналітичного прогнозу “2018: виклики і можливості” отримали наші читачі з моменту презентації.

80 тисяч гривень благодійних пожертв отримав Український інститут майбутнього за цей час.

Станом на початок лютого тираж вичерпався, отримати “прогноз” у друкованому вигляді більше неможливо. Але ми розглядаємо можливість додаткового друку. Тому хотіли б дізнатися, скільки осіб хотіли б отримати друкований примірник на умовах, які були озвучені раніше. Для цього просимо заповнити форму.

“Відверто, ми дуже вражені результатами благодійної підтримки. Ми не очікували, що наш Прогноз буде таким популярним, і люди з такою готовністю будуть нас підтримувати. Це надихає і дає нам можливість працювати над новими, не менш цікавими продуктами” – повідомив виконавчий директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів.

Як завантажити доповідь безкоштовно

Збірка аналітичних прогнозів “2018: виклики і можливості” має електронну версію, вільну для завантаження у pdf.

На офіційному сайті uifuture.org: https://goo.gl/Z1WVaS

Завантажити зі Slideshare.

Завантажити з Google Drive.

Читати у Google Books.

Чому це must read у 2018

Аналітичні прогнози Українського інституту майбутнього (UIF) на 2017 і 2018 під загальною назвою “Виклики та можливості” являють собою збірки висновків експертів UIF про майбутнє інформаційних процесів у сферах міжнародної та внутрішньої політики, національної безпеки та оборони, економіки, правоохоронної та судової системи та освіти, що досліджуються на основі загальних тенденцій розвитку ґалузей протягом року.

Метою випуску щорічної збірки прогнозів експертів є інформаційне сприяння розширенню горизонту планування розвитку країни і як наслідок – ухвалення топ-менеджментом держави успішної стратегії на майбутні 10-15 років.