» Новини » Романенко, Геращенко та Андрусів презентували прогноз UIF “Виклики та можливості” у Полтаві

Романенко, Геращенко та Андрусів презентували прогноз UIF “Виклики та можливості” у Полтаві

Співзасновники Українського інституту майбутнього Юрій Романенко та Антон Геращенко разом із виконавчим директором Українського інституту майбутнього Віктором Андрусівим презентували аналітичний прогноз “2018: виклики та можливості” у Полтаві.

Презентація відбувалася 27 березня у конференц-залі місцевого бізнес-центру за участі близько 60 осіб.

Метою випуску щорічної збірки прогнозів експертів є інформаційне сприяння розширенню горизонту планування розвитку країни і як наслідок – ухвалення топ-менеджментом держави успішної стратегії на майбутні 10-15 років.

Віктор Андрусів та Юрій Романенко. Фото Олександр Крумін

Прогнози 2017 і 2018 під загальною назвою “Виклики та можливості” – це збірки висновків експертів UIF про майбутнє інформаційних процесів у сферах міжнародної та внутрішньої політики, національної безпеки та оборони, економіки, правоохоронної та судової системи та освіти, що досліджуються на основі загальних тенденцій розвитку ґалузей протягом року.

Лекція Юрія Романенка у Полтаві. Відео: Taksi Fox

Фотозвіт з презентації можна переглянути на офіційній сторінці Ukrainian Institute for the Future у Facebook.

Відгуки та дописи про презентацію прогнозу Українського інституту майбутнього на 2018 рік у Полтаві дивіться на сторінці заходу у Facebook.

Відкрита презентація у Києві та інших містах України відбувається вперше в історії існування Інституту, минулого року презентація була закритою, а примірники видання отримали виключно представники топ-менеджменту країни.

1 лютого співзасновники Українського інституту майбутнього Анатолій Амелін та Юрій Романенко разом із виконавчим директором Віктором Андрусівим презентували аналітичний прогноз “2018: виклики і можливості” у Дніпрі.

Для того, щоб запросити представників центру “Український інститут майбутнього” презентувати аналітичний прогноз “Виклики і можливості”, потрібно подати заявку у вільній формі на офіційну електронну скриньку [email protected] із темою листа “Презентація прогнозу у моєму місті”.