» Новини » Конкурс для студентів від Українського інституту майбутнього “Моя Україна 2030”

Конкурс для студентів від Українського інституту майбутнього “Моя Україна 2030”

Як ти знаєш, світ не стоїть на місці, технологічні, соціальні тренди визначають вектор його розвитку. Протягом наступних 10 років зникнуть тисячі професій і з’являться нові. Розпадуться старі геополітичні союзи і будуть створені нові.  

Яке місце України у світі в 2030му році?

Розкажи нам своє бачення! Якою стала Україна, чого досягла, яке місце зайняла на мапі світу та Європи? Яким є твоє життя в твоїй країні? 

Ми оголошуємо конкурс есе про майбутнє України.

Автори кращих робіт отримають премії: $ 300 за перше місце, за друге і третє по $ 200 і $ 100 відповідно.

Наші вимоги до авторів: ти студент університету або учень останніх класів школи. Слідкуєш за глобальними трендами, технологіями, інноваціями, мислиш нестандартно та, так само як і ми, віриш в успішне майбутнє України.

Тоді ось наше завдання: опиши ідеальну для себе Україну, в якій ти хочеш жити та працювати як доконаний факт з майбутнього.

Рекомендований об’єм – 3 сторінки А4, шрифт 12 Time New Romans.

Важлива умова — уявити, що все, про що ти пишеш, відбувається вже зараз, тобто писати треба у теперішньому часі, додавши 11 років до дня, коли писатимеш свій текст. 

Приймаємо текст як від одного автора, так і від групи із кількох осіб. Надсилаючи нам роботу, ви даєте свою згоду на те, що Інститут може опублікувати матеріл на сайті із зазначенням імені автора.

 З чого розпочати?

Наприклад: 

Сьогодні 22 травня 2030 року, мені 32 років, я живу в Україні (можна вказати місто). За останні 10 років в Україні та світі відбулись величезні зміни, і Україна стала …

Далі – чим ти займаєшся, де і навіщо?

Що відбулося в Україні за останні 5 – 10 років.

Роботи будуть оцінені радою співзасновників Українського інституту майбутнього.

Кожен з нас несе відповідальність за Україну. Не боїшся робити конкретні кроки у бік реальних змін? Тоді надсилай свою роботу до 30 червня 2019, 18:00 на пошту: [email protected].