» Новини » Матеріали семінару щодо регулювання ринку азартних ігор в Україні

Матеріали семінару щодо регулювання ринку азартних ігор в Україні

У четвер, 30 січня, Український інститут майбутнього провів практичний семінар на тему “Регулювання ринку азартних ігор в Україні: вивчення міжнародного досвіду”.

Народні депутати у першому читанні вже увалили проєкт Закону про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор, але експерти UIF впевнені, що даний законопроєкт вимагає якісного удосконалення до другого читання.

Саме тому на практичному семінарі були розглянуті зразки роботи європейського регулятора грального бізнесу, питання державної системи механізмів контролю ринку та грошових потоків від гравця до сплачених податків, регулювання діяльності казино в Європі тощо. Учасники семінару отримали поради щодо структури, операційної діяльності, відповідності, регулювання та ліцензування грального бізнесу.

Сподіваємося, поради висококваліфікованих експертів стануть у нагоді при допрацюванні даного проєкту Закону.

Дякуємо за участь Пітеру Нессенсу, генеральному директору Комісії з азартних ігор Бельгії, Ерлу Холлу, Члену виконкому Міжнародного комітету із стандартизації грального бізнесу (Канада), Пітеру Ремерзу, генеральному секретарю Європейської асоціації вивчення азартних ігор (Нідерланди), Алексу Моору, директору з міжнародних продажів, а також модератору заходу Філіппу Влеммінку, провідному експерту з грального та лотерейного бізнесу (Брюссель, Бельгія).

З виступами спікерів та їх відповідями на запитання аудиторії Ви можете ознайомитись тут.