» Новини » UIF став партнером «Центру економічного відновлення»

UIF став партнером «Центру економічного відновлення»

Український інститут майбутнього став партнером  «Центру економічного відновлення», – про це заявив Анатолій Амелін, керівник економічних програм UIF.

«Економічна криза, пандемія, відсутність визначеності – це те, що турбує сьогодні кожного українця. Але є хороші новини: в Україні експерти об’єднались та створили «Центр економічного відновлення» – це хаб аналітичних центрів України, які створені для того, щоб ми перемогти наслідки кризи і розробили та реалізували довгострокову стратегію України.

Це – хаб, який об’єднує кращі аналітичні центри України, кращих аналітиків, кращих експертів. І вперше я сподіваюсь, що українська державна політика буде заснована на якісній експертизі, якісній підготовці рішень та на якісній оцінці наслідків рішень, які були прийняті. Даний новий формат – це надія, що якість життя українців зміниться на краще», – розповів Анатолій Амелін.

Він також зазначив, що Український інститут майбутнього став партнером «Центру економічного відновлення».

«Український інститут майбутнього став партнером  даного аналітичного центру. Ми вважаємо, що це – гарна можливість для того, аби ми перемогли наслідки кризи та пандемії з мінімальними втратами. Але найголовніше – цей аналітичний центр може дати впевненість у завтрашньому дні кожному громадянину України, кожному бізнесмену та іноземним інвесторам, які сьогодні дивляться на Україну з побоюванням. Тож чекайте на новини: скоро з’являться круті проєкти та круті рішення, які в кращий бік змінять життя кожного українця», – підсумував Анатолій Амелін.