» Новости » Трамп и его команда: что ожидать Украине?

Трамп и его команда: что ожидать Украине?

15 лютого, о 12:00, в приміщенні Українського інституту майбутнього відбудеться брифінг американських експертів на тему «Трамп і його команда: чого чекати Україні?».

В рамках брифінгу американські експерти дадуть відповіді на такі питання, як: чи витримає Трампа американська демократії з її відомими стримуваннями та противагами? Що може запропонувати Україна Трампу?

Організатори: Український інститут майбутнього та Євразійська демократична ініціатива.

Спікери заходу:

Андріан Каратницький – журналіст і аналітик, який регулярно публікує статті на теми, пов’язані з Україною, у таких виданнях, як The Wall Street Journal, The New York Times, The Washington Post, Newsweek а також Foreign Affairs. Старший науковий співробітник аналітичного центру «Атлантична рада» та співдиректор започаткованої “Атлантичною радою” ініціативи “Діалог Україна-Захід”, а також член правління громадської неурядової ініціативи “Українсько-єврейська зустріч” (Ukrainian-Jewish Encounter).

Пітер Залмаєв (Peter Zalmayev) – директор недержавної організації, що базується у Нью Йорку Eurasia Democracy Initiative, яка покликана інформувати про розвиток економіки, політики і соціального життя у пострадянських державах.

Влад Давідзон (Vladislav Davidzon) – кореспондент та вчений із науковим ступенем з питань прав людини за програмою E.MA (European Master’s Programme in Human Rights and Democratisation) у Італії.

Тарас Березовець — директор програм національної безпеки та оборони УІМ.

Модератор: Пітер Залмаєв

Захід відбудеться в приміщенні Українського інституту майбутнього за адресою: м. Київ, вул. Гончара 65, 6-поверх.